Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği Hk.

Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM iş birliğinde organize edilen, 24 Ağustos 2023 tarihinde b2match platformu üzerinden online olarak Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği gerçekleştirilecektir.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği kapsamında çeşitli ülkelerden firma temsilcileri Türkiye pazarında stratejik ortak bulmak ve yatırım- ticaret ortamını değerlendirmek üzere sanal ortamda firmalar ile bir araya gelecektir. Yerli firmalar ürün, proje ve hizmetlerini sunma, yurtdışı bağlantıları ile iş geliştirme, yeni ticari ve teknolojik iş birlikleri ve proje ortaklıkları kurma imkanı bulacaktır.

Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Katılım sağlayacak firmaların kayıt linki üzerinden profillerini sisteme İngilizce olarak kaydetmesi gerekmektedir.

Kayıt  https://co-matching2023.b2match.io/ linki üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Kayıt için son gün: 21 Ağustos 2023

Etkinlik Tarihi: 24 Ağustos 2023