Çiftlikten Çatala Stratejisi Webinarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Çiftlikten Çatala Stratejisi Webinarı

Ticaret Bakanlığından iletilen yazıda; 8 Haziran 2022 tarihinde 13.00-15.45 saatleri arasında, AB Çiftlikten Çatala Stratejisi ve AB-Türkiye Tarım İlişkilerine Etkileri hakkında bir webinar gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Bakan Yardımcısı Sayın Mustafa Tuzcu’nun açılış konuşmaları ile başlayacak söz konusu webinara Avrupa Komisyonu’ndan üst düzey yetkililer, AB özel sektör çatı kuruluşlarının temsilcileri, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı temsilcileri ile, ülkemizdeki özel sektör çatı kuruluşlarının temsilcilerinin konuşmacı olarak katılması öngörülmektedir.

Söz konusu etkinliğin gündemi ekte yer almakta olup, https://ticaret.gov.tr/duyurular/ab-ciftlikten-catala-stratejisi-ve-ab-turkiye-tarim-iliskilerine-etkileri-hakkinda-webinar linkinde belirtilen bağlantı yolu üzerinden kayıt olunmak suretiyle etkinliğe katılım sağlanabilecektir.

Üyelerimize duyurulur.