Bosna Hersek Yatırımları Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Bosna Hersek Yatırımları Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen yazıda, Bosna Hersek'te yerleşik Polimac d.o.o. isimli danışmanlık şirketi yetkilisi tarafından Saraybosna Ticaret Müşavirliğimize bir ziyaret gerçekleştirildiği ve örnekleri ekte gönderilen başta enerji olmak üzere potansiyel yatırım projelerine ilişkin bilgileri Müşavirliğimizle paylaştığı bildirilmiştir.

Anılan şirket yetkilisinin ilgili projelerin çoğunun fikir aşamasında olduğunu; bu projeleri geliştirmek üzere Bosna Hersek'e gidebilecek ülkemiz girişimcilerinin kendi şirketi ile işbirliği yapabileceklerini ifade ettiği belirtilmiştir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

atik-su-projesi.pdf