Birleşik Krallık - İhracat Anketi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Birleşik Krallık - İhracat Anketi

Ticaret Bakanlığı'ndan alınan 23.09.2021 tarihli e-postada, Birleşik Krallık'a ihracat yapan "Motorlu Araçlar ve Aksam Parçaları", "Makine, Elektrikli Makine, Kablo", "Tekstil Hazır Giyim", "Kıymetli Metaller", "Plastik ve Mamulleri", "Mobilyalar, Aydınlatma Cihazları", "Tıbbi Cihazlar" başta olmak üzere ilgili tüm sektörlerde yer alan ihracatçı firmaların karşılaştığı ihracat engellerinin belirlenerek, ihracat performansı ile arasındaki ilişkinin bir anket çalışması ile ortaya konulmasının amaçlandığı ifade edilmiştir.

E-postada devamla, anketin işletme yöneticisi ya da ihracat birim sorumlusu tarafından değerlendirilerek cevaplanması talep edilmektedir.

Söz konusu ankete https://anketler.ticaret.gov.tr/index.cfm?ID=95 linki üzerinden ulaşılabilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.