Artı KOBİ Danışmanlık’tan FTSO üyelerine %20 indirim - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Artı KOBİ Danışmanlık’tan FTSO üyelerine %20 indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Artı KOBİ Danışmanlık arasında imzalanan indirim protokolü ile FTSO üyelerine yüzde 20 indirim imkanı sağlandı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Artı KOBİ Danışmanlık firması sahibi Aykut Bütün tarafından 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü imzalanan indirim protokolü uyarınca, Sürdürebilir Turizm 1. Aşama Belgesi için FTSO üyeleri yüzde 20 indirimli hizmet alacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı Türkiye Sürdürülebilir Turizm Programı ve Birinci Aşama Sürdürülebilir Turizm Sertifikasının turizm kenti olan Fethiye için büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Çıralı, indirim protokolünün FTSO camiasına hayırlı olmasını diledi.

Artı KOBİ Danışmanlık firması sahibi Aykut Bütün de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan 2022/2 sayılı genelgeye göre, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren bütün konaklama tesislerinin 2023 yılının sonuna kadar 1. aşama Sürdürülebilir Turizm Belgesi alınmasının zorunlu olduğunu hatırlattı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri; Aykut Bütün Artı Kobi Danışmanlık firmasının vereceği indirimli danışmanlık hizmetlerinden 10 Temmuz 2024 tarihine kadar faydalanabilecek.