Araç Takip Sistemi ve Kamera Zorunluluğu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Araç Takip Sistemi ve Kamera Zorunluluğu

Sayın Üyemiz,

Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından Odamıza iletilen "Araç Takip Sistemi ve Kamera Zorunluluğu" konulu yazısında ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde iç ve dış kamera ile en az yedi gün süreli kayıt yapabilen kayıt cihazı bulundurulması ile ATS bilgilerinin bildirim zorunluluğu uygulamasına 01.01.2024 tarihinden başlayacaktır.

arac-takip-sistemi-ve-kamera-zorunlulugu.pdf