AFAD Arama Kurtarma Ekipmanları Yerlileştirme Projesi Tanıtım Toplantısı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AFAD Arama Kurtarma Ekipmanları Yerlileştirme Projesi Tanıtım Toplantısı

Ege Bölge Sanayi Odasından tarafımıza iletilen yazıda;

Afad Yerlileştirme Projesi İzmir Toplantısı Ve Malzeme Sergisinin  10 Mayıs 2024, Cuma günü 10:00'da İzmir İktisat Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği bilgisi paylaşılmıştır.

Program hakkında;

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), meydana gelebilecek her türlü afet ve acil durumlarda, ihtiyaç duyduğu her türlü malzeme ve ekipman tedariğinin yerli sanayimizce karşılanmasını önceleyerek, milli bir vizyon ortaya koyulduğu, bu bağlamda; İlkinin İzmir’de, Ege Bölge Sanayi Odası & AFAD iş birliğiyle; İzmir Valisi Sayın Dr. Süleyman ELBAN Başkanlığında ve AFAD üst düzey yetkililerinin katılımlarıyla; 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10.00’da İzmir İktisat Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan AFAD Arama Kurtarma Ekipmanları Yerlileştirme Projesi Tanıtım Toplantısı ile ardından, saat 16.00’ya kadar gezilebilecek olan, arama-kurtarma faaliyetlerinde kullanılan 82 parçalık malzemenin sergileneceği belirtilmektedir.

Kayıt Linki : https://forms.gle/EMWdeoFo8J41gGYX7 (***Aynı firmadan katılacak her bir katılımcı için ayrı kayıt oluşturulması gerekmektedir) 8 Mayıs 2024 saat 12.00’a kadar.