2024 Berlin Fruit Logistica Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

2024 Berlin Fruit Logistica Fuarı

Odamız tarafından, 07 - 09 Şubat 2024   tarihlerinde Berlin Fruit Logistica Fuarına katılım organizasyonu planlanmaktadır.

Fuar programına dahil olan hizmetler:

·        Antalya ya da Dalaman – Berlin – Antalya ya da Dalaman arası gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti,

·        Berlin’de 4 yıldız otelde toplam 3 gece Oda-Kahvalti dahil konaklama,

·        Havalimanı Vergileri,

·        Havalimanı – Otel – Havalimanı transferleri,

·        Berlin panoramik şehir turu,

·        Berlin’de fuar ve Kurum transferleri için 3 TAM GÜN araç kullanımı,

·        Rehberlik Hizmetleri,

Not: Program detaylarında kabul edilen teklife göre değişiklik olabilir.

06 - 9 Şubat 2024  FRUIT LOGISTICA Berlin – Almanya Programı fiyat teklifleri yaklaşık 1330 Euro - 1630 Euro arasındadır.

Ücrete vize masrafları ve Fuar Bileti dahil değildir.

VİZE başvurusunda bulunacak olan ilgili üyelerimizin vize işlemlerine ivedi bir şekilde başlaması gerekmektedir.

Bilgi ve başvuru:

Umur Çelebi