16. Turizmde Okul-Sektör Buluşması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

16. Turizmde Okul-Sektör Buluşması

Bu yıl 16.sı düzenlenecek olan Turizmde Okul-Sektör Buluşması 10 Mart 2022 Perşembe günü Kötekli Kampüsü içerisinde Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Salonunda gerçekleştirilecektir.

Üniversite bünyesinde turizm eğitimi alan öğrenciler ile bölgedeki turizm işletmelerinin temsilcilerinin tanışması ve öğrencilerin işletmelere kazandırılması amacı taşıyan bu etkinliğe katılım son derece önemlidir.

Bu organizasyonda, işletme temsilcileri, kendilerine ayrılan alanlarda öğrencilerimizle yüz yüze görüşebileceklerdir. İsteyen işletmeler kendi stant malzemelerini yanlarında getirebilecekleri gibi, ihtiyaç duyan işletmelere fuar alanında 1 adet masa ve 2 adet sandalye sağlanacaktır.

Ayrıca; işletmeler iş başvuru formları ile tanıtım malzemelerini (broşür, afiş, flama, kalem vb) ve dilerlerse stantlarına ilgili arttırmak için aperatif yiyecek içecek vb malzemelerini kendilerini getirebilirler. Etkinliğe katılmak isteyen işletmelerin son başvuru tarihi 3 Mart 2022 Perşembe günüdür ve işletmelerden 500 TL katılım bedeli alınacaktır.

Etkinliğe katılım 75 işletme ile sınırlı olup, kayıt için dekontun açıklama kısmına organizasyona katılacak “otel, acente, restoran isminin” yazılması ve dekontla birlikte katılımcıların isimlerinin e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir.

Katılım talebinizi ve katılacak kişinin isim unvanının en geç 3 Mart 2022 tarihine kadar Fakültede görevli personelle irtibat sağlanmasını önemle rica ederiz.

Yetkili Personel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi