15. Uluslararası Tarım, Tarım Makineleri ve Balıkçılık Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

15. Uluslararası Tarım, Tarım Makineleri ve Balıkçılık Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden iletilen yazıda, Tunus Büyükelçiliği'nin yazısına istinaden, 15. Uluslararası Tarım, Tarım Makineleri ve Balıkçılık Fuarı'nın 26-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Tunus Kram Fuar Merkezi'nde düzenleneceği bildirilmektedir.

Tunus Tarım ve Balıkçılık Birliği'nin düzenleyeceği SIAMAP 2021 Fuarı; Tunus Cumhurbaşkanı Kaïes Saïed'in himayalerinde gerçekleştirilecektir. Etkinliğin bölgedeki tarım ve balıkçılık sektörleriyle ilgili önemli organizasyonlardan biri olarak kabul edildiği bildirilmektedir. Detaylı bilgi için Tunus Ankara Büyükelçiliği (Telefon: 0312 491 96 35 / 36) ile temas kurulması mümkündür.

Konu ile ilgili olarak Tunus Büyükelçiliğinini davet yazısı ekte yer almaktadır.

brosur.pdf
tunus-buyukelciliginini-yazisi.pdf