12. YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarı İkili İş Görüşmeleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

12. YÖREX-Yöresel Ürünler Fuarı İkili İş Görüşmeleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğinde ve Antalya Ticaret Borsası organizasyonunda "Sizin Oraların Nesi Meşhur?" sloganıyla, coğrafi işaretli ürünleri sektörün ileri gelenleri olarak sizlerle buluşturmak, bu ürünleri kendi çalışma alanlarınızda da yer almasını sağlayabilmek ve en önemlisi bu kültürleri sizlerin aracılığıyla tanıtabilmek maksadıyla 02-05 Kasım 2023 tarihlerinde, ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12.YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı düzenlenecektir.

YÖREX'te her yıl coğrafi işaretli ürünler üreten ve ticaretini gerçekleştirenler, ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret portalları yöneticileriyle bir araya gelmekte ve ikili iş görüşmelerinde (B2B eşleştirme) bulunmaktadır. YÖREX'in düzenlendiği fuar merkezinde yer alan TOBB standında gerçekleştirilecek olan B2B eşleştirme programına katılmak isteyen üyelerinizin/katılımcılarınızın https://yorex.com.tr/b2b/ linkinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.