KORONAVİRÜS SALGINI DENETİMLERİ HAKKINDA DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KORONAVİRÜS SALGINI DENETİMLERİ HAKKINDA DUYURU

Fethiye Kaymakamlığı’ndan Odamıza gönderilen yazıda 19 Ekim Pazartesi gününden itibaren 7 gün boyunca ilçemizde, genel denetimler yapılacağı bildirilmiştir. Etkinliği ve görünürlüğü en üst seviyede olacak şekilde planlanan denetimlerde Covid-19 tanısı konulan kişilerin gerçeğe aykırı, eksik, yanıltıcı beyanlarının tespit edilmesi durumunda haklarında, Türk Ceza Kanunu’nun 206’ncı maddesi kapsamında yasal işlem başlatılacağı belirtilmiştir.

Söz konusu ‘Koronavirüs Salgını Tedbirleri Hakkında’ yazı ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Denetimler hakkında duyuru metni