5. Devlet Destekleri Zirvesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

5. Devlet Destekleri Zirvesi

TOBB tarafından Odamıza iletilen bir yazıda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndan iletilen yazıya atfen; üyelerinin devlet destekleri hakkında ilk ağızdan bilgiye ulaşabilmesi için, Devlet Destekleri Zirvesini 4 yıldır düzenledikleri ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, pandemi sürecinde camiamızdaki tüm oda ve borsa üyelerinin destekler konusunda yaşadığı sıkıntılar ve bu yöndeki ihtiyaç göz önünde bulundurularak bu yıl çevrimiçi olarak düzenlenecek bu etkinlik ile; ülke çapındaki tüm tacir ve sanayicileri, kamu kurum ve kuruluşları tarafından verilen destekler hakkında bilgilendirmenin ve doğru bilgiye doğru kaynaklardan ulaşmalarını sağlamanın mümkün olacağı ifade edilmektedir.

Bu itibarla, girişimcilerimizin mevcut desteklerden haberdar olabilmesi için, Odaları tarafından 24 Haziran 2021 Perşembe günü çevrimiçi olarak 5. Antalya Devlet Destekleri Zirvesi düzenlenmesi planlandığı belirtilmektedir.

24 Haziran 2021 Perşembe 10.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan 5. Antalya Devlet Destekleri Zirvesi’nde yurt içi ve yurt dışı pazarlarda var olmak ve işini geliştirmek isteyen tüm girişimciler ve işletme sahipleri yatırımcılar ve potansiyel yararlanıcılar, devletin verdiği destek ve teşvikler hakkında bilgilendirilecek olup, devlet kurumlarınca sağlanan destek ve teşvik türleri ile bu desteklerden yararlanma yolları anlatılacaktır.

Söz konusu zirveye katılım ücretsiz olup, programa ilişkin detaylara http://antalyadevletdesteklerizirvesi.com/login internet adresi üzerinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

program.pdf