Yöneticilere Özel Eğitim-  Yönetici Becerilerinde Liderlik, Vizyon ve Stratejik Planlama - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Amaç: Ekip yöneticilerine; sahip oldukları teknik bilgi ve deneyimlerinin yanında, yönettikleri operasyon ve projelerin başarılı olması için sahip olmaları gereken kişisel liderlik yetkinliklerinin neler olduğunu tanıtmak, ekip yönetimi için önemini kavratmak, kişisel gelişimlerinin sorumluğunun yöneticilerin kendilerinde olduğu konusunda farkındalık kazandırmak; kişisel gelişimlerinin planlanması üzerinden vizyon oluşturma ve stratejik planlama becerisi kazandırmak.

Kimler Katılmalı: Ekip yöneticileri, ekip liderleri ve bu rollerin adayları.

Eğitim Sonundaki Katılımcı Edinimleri:

Her katılımcı:

• Yöneticinin ihtiyaç duyduğu liderlik yetkinlik ve becerilerini tanır,

• Liderlikte ve özyönetimin önemini fark eder,

• Vizyon oluşturur,

• Kurumsal vizyon ile kişisel vizyonun uyumunun projelere ve kariyerine etkisini anlar,

• SWOT analizi yapar ve kendi için uygular,

• Strateji oluşturabilir,

• Akıllı hedefler koyabilir,

• Stratejik planlamayı anlar ve kendi gelişimini planlamak için kullanır,

• Zaman çizelgesi yönetimini ve zaman çalıcıları tanır,

• Görev önceliklendirme ve planlamanın zaman kullanımına etkisini anlar,

• Etkili geri bildirim tekniklerini tanır,

• Takdirin önemini fark eder ve uygular.

Uygulama Şekli: Sınıf ortamında bilgi aktarımı ve genel tartışmalar şeklinde uygulanır.

EĞİTİM TARİHİ:         12 KASIM 2022 CUMARTESİ

YER:                            FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

SÜRE:                         10.00- 17.00 SAATLERİ ARASI

EĞİTMEN:                    İHSAN GERÇELMAN, PMP®